Inloggen/Registreren

Zoeken Help

Zwartbekgrondel (Neogobius melanostomus)

Grondels, slaapgrondels, Nanderbaarzen, Blauwe baarzen, Glasbaarzen en Zonnebaarzen. Info over deze soort vind je hier terug.
(Parambassis ranga, Lepomis gibbosus, Monocirrhus polyacanthus, Badis badis, Tateurndina ocellicauda, Awaous badius, Stigmatogobium pleurostigma).
Bookmark and Share

Zwartbekgrondel (Neogobius melanostomus)

Berichtdoor Aquariumbeginner » wo sep 10, 2014 12:53 pm

Hallo!

Ik zit ondertussen in mijn 3de jaar groenmanagement en mijn Bachelorproef gaat over de ecologie en levenswijze van de Zwartbekgrondel. Een invasieve vissoort uit de omgeving van de Kaspische en Zwarte zee.

Foto van de zwartbekgrondel:
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.ravon.nl/portals/0/Pages%25202/zwartbekgrondel%2520Jelger.jpg&imgrefurl=http://www.ravon.nl/Infotheek/Soortinformatie/Vissen/Zwartbekgrondel/tabid/1481/Default.aspx&h=143&w=352&tbnid=gVNIuDOPoU9aKM:&zoom=1&tbnh=81&tbnw=199&usg=__scK9LUik5DR-9G7Ay_fUEY8dD8o=&docid=6Fym7XJ1Ox0G2M&itg=1&client=firefox-a&sa=X&ei=8CwQVODEA4LdaJ6hgdAG&ved=0CKUBEPwdMAo

Zijn er mensen onder jullie die deze soort in hun Aquarium hebben of die de eisen van de soort aan de watersamenstelling en voeding kennen. Er zullen namelijk voedselexperimenten gedaan worden en daarvoor willen we onze dieren zowel op vlak van huisvesting en waterwaarden in optimale omstandigheden houden.

Graag hoor ik jullie ervaringen of als jullie mensen kennen met de soort in gevangenschap die informatie willen geven.

Alvast bedankt!
Aquariumbeginner
Newbie
 
Berichten: 21
Geregistreerd: wo feb 12, 2014 6:44 pm
Woonplaats: Bree
Aquarium type: Tropisch zoetwater (aziatisch en gezelschapbak)
Woonplaats: Bree

Keer terug naar Baarzen en Grondels

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast