Pagina 1 van 1

Aquazaken

BerichtGeplaatst: ma aug 08, 2011 6:46 pm
door Werner Wvl
Ik ben momenteel bezig tussen de soep en de patatten om bij Aquazaken de winkels per provincie te plaatsen. Denk dat dit handig is als je een zaak zoekt in bepaalde regio. Als er iets niet juist staat hoor ik het wel, want aardrijkskunde is toch al enkele jaaaaaren geleden dat ik dit geleerd heb :) Er staan waarschijnlijk ook dubbele posts in deze zullen later samengevoegd worden. De oudere posts worden verwijderd, moest je een zaak weten die nog niet besproken is kijk dan eerst in de desbetreffende provincie vooraleer je een nieuwe topic opent.

Als alle zaken die besproken zijn op de juiste plaats staan, ga ik proberen om alles na te kijken om te zien of de zaken nog bestaan en de evt links naar een site nog actief zijn. indien niet verwijder ik deze ook.

Re: Aquazaken

BerichtGeplaatst: wo aug 10, 2011 12:58 pm
door Tess
Werner, wat een werklust! Een fijn initiatief! Echt waar!

Re: Aquazaken

BerichtGeplaatst: wo aug 10, 2011 6:16 pm
door Werner Wvl
Tess schreef:Werner, wat een werklust! Een fijn initiatief! Echt waar!ge moogt altijd een handje helpen :D, is nog enkel controle doen of ze nog bestaan en/of de evt links in de topic nog juist zijn.

Re: Aquazaken

BerichtGeplaatst: do aug 11, 2011 12:02 am
door steven_1983
good job werner!

1 zaak die al niet meer bestaat is 'anthias' of 'betrix' in de smedenstraat! Jan is er mee gestopt en wou z'n grenzen eens verleggen en het op een andere boeg smijten.

grtz

Re: Aquazaken

BerichtGeplaatst: do aug 11, 2011 8:19 am
door Werner Wvl
Als moderator kun je zelf verwijderen wat nodig is. Ik ga het hier niet alles doen he :)