Omschakelen naar desktop versie
Wat wordt veranderd aan het forum , kan je hier terugvinden. Nieuwe onderdelen, rubrieken, ...
Plaats een reactie

Aquazaken

ma aug 08, 2011 6:46 pm

Ik ben momenteel bezig tussen de soep en de patatten om bij Aquazaken de winkels per provincie te plaatsen. Denk dat dit handig is als je een zaak zoekt in bepaalde regio. Als er iets niet juist staat hoor ik het wel, want aardrijkskunde is toch al enkele jaaaaaren geleden dat ik dit geleerd heb :) Er staan waarschijnlijk ook dubbele posts in deze zullen later samengevoegd worden. De oudere posts worden verwijderd, moest je een zaak weten die nog niet besproken is kijk dan eerst in de desbetreffende provincie vooraleer je een nieuwe topic opent.

Als alle zaken die besproken zijn op de juiste plaats staan, ga ik proberen om alles na te kijken om te zien of de zaken nog bestaan en de evt links naar een site nog actief zijn. indien niet verwijder ik deze ook.

Re: Aquazaken

wo aug 10, 2011 12:58 pm

Werner, wat een werklust! Een fijn initiatief! Echt waar!

Re: Aquazaken

wo aug 10, 2011 6:16 pm

Tess schreef:Werner, wat een werklust! Een fijn initiatief! Echt waar!ge moogt altijd een handje helpen :D, is nog enkel controle doen of ze nog bestaan en/of de evt links in de topic nog juist zijn.

Re: Aquazaken

do aug 11, 2011 12:02 am

good job werner!

1 zaak die al niet meer bestaat is 'anthias' of 'betrix' in de smedenstraat! Jan is er mee gestopt en wou z'n grenzen eens verleggen en het op een andere boeg smijten.

grtz

Re: Aquazaken

do aug 11, 2011 8:19 am

Als moderator kun je zelf verwijderen wat nodig is. Ik ga het hier niet alles doen he :)
Plaats een reactie