Inloggen/Registreren

Zoeken Help

FORUM REGLEMENT

Hier heeft het beheer van ZOETWATERAQUARIUM FORUM een paar richtlijnen opgesteld. Deze zijn geldend voor heel het forum.
Bookmark and Share

FORUM REGLEMENT

Berichtdoor Admin » do sep 28, 2006 8:57 pm

Rechten van de moderators en administrator (hierna het beheer)

1. Het beheer heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat één of meer van de forumregels worden overtreden, of zij dit om een andere reden passend vindt.

2. Ongewenst materiaal zal zo snel mogelijk verwijderd worden. Het beheer probeert ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van het forum. Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

3. Wie zich niet houdt aan de regels, of aanwijzingen van beheerders niet volgt, kan de toegang tot het forum tijdelijk of permanent worden ontzegd. Zijn/haar onderwerpen zullen niet worden verwijderd.

4. De inhoud van de berichten is de verantwoordelijkheid van de auteur. Het beheer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van forumleden.


Copyright

1. Alle tekst en/of foto's op dit forum zijn en blijven eigendom van Aquariaforum.be, het letterlijk overnemen van tekst en/of foto's is uitsluitend toegestaan na toestemming van de beheerders.

2. De berichten en/of foto's van de gebruikers blijven te allen tijde eigendom van de gebruikers, het overnemen van tekst en/of foto's uit de berichten is uitsluitend toegestaan na toestemming van de betreffende gebruiker.

3. Bedenk dat er op afbeeldingen copyright kan rusten. Je bent en blijft zelf aansprakelijk voor het gebruik van afbeeldingen en avatars. Wij wijzen elke copyrightclaim af.


Inhoud van de berichten

1. Dit is een aquariumforum, derhalve moeten scheldpartijen, politiek discussies en uitlatingen die ingaan tegen de geldende rechtsregels vermeden worden.

2. Om de teksten leesbaar te houden voor alle forumgebruikers is het aangeraden om Algemeen Nederlands te schrijven. Hiertegen mag al eens gezondigd worden, maar overdrijf niet.

3. Het is niet toegestaan links te plaatsen die verwijzen naar topics van andere fora , wil je een onderwerp in de kijker zetten open dan zelf een topic . Het vernoemen van een ander fora is wel toegestaan , links niet.

Links in onderschriften zijn enkel toegestaan mits toestemming van het beheer.
Het is niet toegestaan links naar andere aquarium gerelateerde internetshops dan de sponsor van het forum te plaatsen zonder toestemming van het beheer .Een vernoeming van een andere webshop dan de sponsor is toegestaan , links niet.

Het is niet toegestaan om via "privébericht" klanten te ronselen/zoeken voor iets wat je te koop aanbied. Er is een "te koop" topic waarin dit kan gebeuren.

4. Het is toegestaan winkels en producten te beoordelen. Wil er wel rekening mee houden dat de meningen over een winkel of een product zijn vaak heel persoonlijk zijn en daarom van voldoende argumentatie voorzien moet zijn.
Meestal weet de eigenaar of fabrikant niet dat hij/zij beoordeeld wordt op het forum. Het beheer zal indien mogelijk de betrokkenen op de hoogte stellen om hun de kans op weerwoord te bieden.

5. De teksten en/of reply's die neergeschreven worden dienen inhoudelijk verband te houden met de het onderwerp waarin gepost wordt. Off-topic's kunnen zéér storend zijn/werken. Wanneer de moderators van Aquariaforum.be dergelijke berichten waarnemen wordt de auteur hiervan bericht via PM. Wanneer na herhaaldelijke opmerkingen de auteur voet bij stuk houdt, kan deze laatste een forumban worden opgelegd.

Hartelijk dank :wink:
Bezoek ook mijn website --> HET ZOETWATERAQUARIUM
Avatar gebruiker
Admin
Site Admin
 
Berichten: 6577
Geregistreerd: di dec 28, 2004 6:08 pm
Aquarium type: Juwel Trigon 350

Keer terug naar Huishoudelijk reglement

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast