Inloggen/Registreren

Zoeken Help

filter vervangen

Alles over het plaatsen, uitwassen van de filter. Ook de verschillende soorten filtermaterialen kunnen aanbod komen.
Bookmark and Share

filter vervangen

Berichtdoor aquariaan9 » di jan 27, 2015 12:09 pm

Hoi allemaal,

mijn aqua 60 staat nu al 2,5 week intedraaien maar ik heb nu pas ontdekt dat mijn filter te weinig capaciteit heeft :oops: . Maar ik heb nog een aquarium staan en die filter heeft wel genoeg capaciteit en de filter die in de aqua 60 staat heeft weer genoeg capaciteit voor dat andere aquarium!Dus nu is mijn vraag mag ik de 2 filters omwisselen en moet ik dan weer opnieuw mijn auarium laten indraaien :?:
alvast bedankt,

groetjes aquariaan 9
aquariaan9
Newbie
 
Berichten: 22
Geregistreerd: di dec 09, 2014 8:46 pm
Aquarium type: aqua40
Woonplaats: Limburg

Re: filter vervangen

Berichtdoor platyke » wo jan 28, 2015 8:36 pm

Als je die filters gewoon van bak wisselt hoef je die bakjes niet opnieuw te laten rijpen. Er wel voor zorgen dat je niet te veel water verspilt. Nooit op dezelfde dag filters reinigen en water verversen, want dan kan je de bak wel te veel belasten. Altijd wat tijd tussen het reinigen van de filters en het waterverversen laten, dan kan het bacteriebestand zich beter herstellen.
tot wederhoren
vriendelijke groeten
Platyke
platyke
Newbie
 
Berichten: 52
Geregistreerd: za okt 11, 2008 9:36 pm
Woonplaats: Torhout
Aquarium type: 1x Gezelschap Zuid Amerika, 1x Rode Acara, 1x Endl
Woonplaats: Torhout


Keer terug naar Filtering

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten