Inloggen/Registreren

Zoeken Help

Volgende activiteit Skalaar Torhout: 21 februari 2014

Bookmark and Share

Volgende activiteit Skalaar Torhout: 21 februari 2014

Berichtdoor Route81 » ma feb 17, 2014 3:54 pm

Vorig jaar konden we voor de eerste maal Danny Dehandtschutter verwelkomen op onze ledenavond als gastspreker over Dwergcichliden. Een voordracht die menig liefhebber zijn hartje weer sneller liet kloppen. Met de nodige portie humor en passie deelde Danny zijn kennis over deze kleine dwergjes.

Afbeelding

Maar Danny zou Danny niet zijn als hij niet nog een passie had in zijn leven: Killivissen. En dat mogen jullie op onze eerste ledenavond van 2014 verwachten. Killi’s of prachtkarperzalmen. Iedereen kent wel deze prachtige intens gekleurde visjes of heeft ze wel al eens in zijn aquaria gehad. Maar hoe houden we ze nu op de juiste manier? Stellen ze speciale eisen, op wat moeten we speciaal letten? Hoe kweken we succesvol met deze visjes? En nog tal van andere vragen en mysteries zullen voor u opgehelderd worden op 21 februari. Er worden die avond verschillende soorten besproken en Danny zal ook enkele soorten meebrengen. (ook voedseldieren zoals fruitvliegjes en micro aaltjes) Voor liefhebbers die er al hebben of mensen die eens een nieuwe ervaring willen opdoen, dit is dan de avond dat je zeker niet mag missen!

Voor wie nog twijfelt, vergeet dan niet dat onze traditie getrouwe nieuwjaarsreceptie met een natje en een droogje ook die avond plaatsvind. Dus…meer hoef ik niet meer te zeggen zeker? Niet-leden kunnen altijd eens de sfeer in onze vereniging komen opsnuiven.
Lid van:
Skalaar Torhout: http://www.skalaar.be
Exotica Roeselare: http://www.exoticaroeselare.be
BBAT: http://www.bbat.be

33 ~update: 35~ aquaria en nog altijd plaats tekort...
Avatar gebruiker
Route81
Newbie
 
Berichten: 42
Geregistreerd: wo nov 27, 2013 3:49 pm
Aquarium type: 1x2m; 1x1m; 21x90cm; 10x19cm; 1x40cm
Woonplaats: Kortemark

Keer terug naar West Vlaanderen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast